Dulce casă – Întoarcerea

Published by

on

Am început ziua mai agitați decât de obicei, deoarece vizita noastră în Franța se apropia de sfârșit. Cu bagajele făcute și burțile pline, ne-am îndreptat pentru o ultimă oară spre Universitatea din Avignon pentru a participa la cele din urmă prezentări.

După ultimele forum-uri, Congresul avea să ia sfârșit cu un curs captivant legat de Fractali si de triunghiurile lui Serpinski, momentul fiind finalizat de o prezentare artistică a unei melodii interpretate de un elev italian.

Cu tristețe în suflet, ne-am împachetat standurile și ne-am ridicat prânzul pentru ultima oară.

Mai apoi, ne-am îmbarcat în autocarul care avea să ne ducă la aeroportul din Marseille, pe drum bucurându-ne de minunata regiune a Provence-ului.

Într-o săptămână am reușit să învățăm multe lucruri despre matematică, despre Franța (și mai ales despre Provence), despre istoria și cultura Franței și … despre noi. Ne-am făcut noi prieteni și ne întoarcem cu mintea și sufletul pline de amintiri frumoase.

Colegi francezi, vă așteptăm la Cluj pentru a continua această aventură europeană!

Reporteri: Alexandra Louise Jucan și Raul Iuga – elevi în clasa a X-a A

Prima zi a mobilitățiiA doua zi a mobilitățiiA treia zi a mobilitățiiA patra zi a mobilitățiiA cincea zi a mobilitățiiA șasea zi a mobilității

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.